Monday, November 2, 2009

Anda Perlukan Alat Bantu Belajar?

Biro Ekonomi MMJ sedia membantu!

Untuk pengetahuan anda, kami telah cari hingga Amman sebuah kedai buku yang boleh membantu kita semua dalam menuntut ilmu perubatan ini. Dalam pencarian tersebut, kami telah bertemu dengan beberapa buku serta bahan-bahan lain yang boleh kita gunakan sebagai medium lain untuk menuntut ilmu. (Edited - Price Included!)

Antara alat-alat yang disediakan:-
1)Skeleton bersaiz mini (40 JD)



2)Heart juga bersaiz mini (25 JD)



3)Skull (35 JD)



4) Cards (25 JD)
-bersaiz besar
-seperti yang terpampang di klnik-klinik dan hospital
a)Reproductive
b)Vertebral Column
c)Nerve, Hand, Wrist
d)Vascular
e)Ligaments and Joints

5)Flashcards (16 - 27 JD)
a)Pharmacology

b)Pathology


c)Microbiology


d) Anatomy



6)Siri Crash Course (18 JD)

-Pharmacology
-Endocrine&Reproductive
-CVS

7) Juga buku-buku lain yang tiada di Irbid seperti: (17 - 30 JD)
-Gray’s Atlas Anatomy
-Grant’s Dissector
-Gray’s Anatomy Review
-Anatomical Chart series
-dan lain-lain!

Anda juga boleh membuat tempahan apa-apa jenis buku perubatan dan bukan perubatan yang tiada di Irbid, Insya Allah bakal diusahakan untuk mendapatkannya. :)

TUNGGU APA LAGI? Buatlah tempahan melalui:

Ym:
aleeya_nlr@yahoo.com atau kk_rbn@yahoo.com

Telefon/sms:
Aliaa - 0776138891
Haffizan - 0779838958

PS:
*Harga tertakluk kepada pemilik kedai, bakal dibincangkan setelah membuat tempahan
*Barang-barang model adalah terhad atas sebab-sebab tertentu

7 comments:

Anonymous said...

tulang2 tue jual gak?

boleh x letak kn harge...senang pade org yg jd agen...klu x rmai yg asyek tanye bende same...letak harge asal dlu...klu dpt kurang..laen cite lah

Anonymous said...

aah..nk tau hrge..at least bleh nk bajet..
tok plajar2 dntis cmne?
ad x?

Anonymous said...

Boleh x ceritakan sekali apa best nye barang2 ni?? kire cam promosilah. sebabnye mestilah nak tahu gak apa kelebihan or paling kurang pon apa yang ada dengan barang- barang yang korang promote ni,barulah ter induce nak beli.

Anonymous said...

boleh bg alamat kedai and name?

aliaa at November 2, 2009 at 8:55 PM said...

Maaf, brg2 budak dentist tak banyak. Tapi kalau korg ada buku2 yang minat yg korg tgk online n xdek kt irbid, lehla kami bantu checkkan kt kedai tu n try dptkannye

aliaa at November 2, 2009 at 9:11 PM said...

Apa istimewa brg2 untuk INDUCE beli? Hrmmm....1st and foremost, brg2 nh TAKDE kat Irbid. Sangat memudahkan bagi yg malas membuat nota sendiri atau melukis mcm cthnye anat...SESUAI sangat untuk menggunakan flash card. At least sambil2 berjalan tu, bolehla tgk2 parts of the body and bile dah tgk2 slalu, kan boleh kuatkan ingatan. Nak describe A to Z kelebihan, agak sukarla. Ikut kepada kemampuan dan kehendak kite sendiri untuk membantu diri atau tidak, dan rasa perlu atau tidak

aliaa at November 2, 2009 at 9:12 PM said...

Kedai nh berdekatan dengan Mustasyfa 'Uyun, Specialty Academic Book Center.

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes